ΜΠΑΝΙΟ

Το βασικοτερο ολων για τους μικρους τετραποδους φιλους μας !!! Το εχουν αναγκη ολες οι ρατσες ανεξαιρετως ……

pet bath Όλοι οι μικροί μας φίλοι το έχουν ανάγκη και για την υγεία τους αλλά και για την υγιεινή τους συνύπαρξη μαζί μας στο σπίτι .Το μπάνιο όπως και στους ανθρώπους, έτσι και στα ζώα τα χαλαρώνει , τα αναζωογονεί και τα κάνει να αισθάνονται όμορφα. Εμείς τα απολαμβάνουμε στην αγκαλιά μας καθαρά και μοσχομυριστά.

Στις μικρόσωμες φυλές μπορεί να γίνεται κάθε ένα μήνα και στις μεγαλόσωμες κάθε δύο με τρείς μήνες . Δεν πρέπει να γίνεται συχνότερα γιατί ταράζουμε την ισορροπία του ph του δέρματός τους και αυτό μπορεί να είναι αρχή πολλών προβλημάτων (κακοσμία , δερματικά κ.λ.π.). Στις τελευταίας τεχνολογίας μπανιέρες μας ,οι μικροί σας φίλοι απολαμβάνουν ένα ζεστό μπάνιο με φυτικά και υποαλλεργικά προϊόντα , ανάλογα της φυλής τους , με δύο χέρια και conditioner όπου είναι απαραίτητο .


Σκουπίζονται με αποστειρωμένες ατομικές πετσέτες μικροϊνών και η περιποίηση τους συνεχίζεται με ενδελεχές στέγνωμα από ειδικά επαγγελματικά πιστολάκια με ειδική θερμοκρασία για τα ζώα και βούρτσισμα με την κατάλληλη βούρτσα για το τρίχωμά τους.

Τα ζώα που είναι εξοικειωμένα με το μπάνιο και το νερό γενικότερα το απολαμβάνουν όσο δεν φαντάζεστε ακόμα και ξαπλώνοντας στην μπανιέρα όταν τους γίνεται το ελαφρύ μασάζ με το ζεστό νερό και τα σαμπουάν .

Όσα πάλι δεν είναι εξοικειωμένα τους δίνουμε το χρόνο τους ώστε να το συνηθίσουν ,χωρίς να πιέζονται ,και να είναι και για αυτά μια διαδικασία που θα απολαμβάνουν .